Get Adobe Flash player
Inloggen

Inloggen

Op zoek naar meer positieve energie en gezondheid?

HappyCoupleEnergetische therapie kan helpen om de diep verborgen oorzaken van klachten op te lossen. De zelfgenezende kracht die in alle mensen sluimert, wordt met natuurlijke middelen wakker geschud. Ben je bijv. vaak moe, onzeker of gedeprimeerd, of zijn er "onoplosbare" lichamelijke klachten? Vaak liggen de oorzaken van die klachten dieper, waar de reguliere arts ze niet kan vinden. Het aanpakken van de bron van de klachten is mijn specialiteit. Er kunnen angsten of blokkades op diepere lagen zitten. Door die heel simpel op te lossen, verdwijnen de symptomen meestal snel.               Hoera, je zit weer lekker in je vel!

Animal Care4

 Met inZélesta wil ik het welzijn en de transformatie van mens en dier bevorderen. Mijn holistische werkwijze gaat prima samen met de reguliere geneeskunde en is geschikt voor iedereen. Babies en kleine kinderen kunnen via één der ouders behandeld worden. Dieren reageren direct op de behandelingen: het contact met hun baas of vrouwtje verbetert, de oorsprong van klachten wordt duidelijk en kan meteen aangepakt worden. Zie  verder: Dieren.

Holistisch behandelen wil zeggen dat je naar het geheel van de persoon of het dier kijkt: lichaam en geest. Hoe zit iemand in z'n vel, wat verstoort de balans? Als alles in balans is,  is er sprake van harmonie en zijn er dus geen klachten. We voelen ons thuis bij onszelf en staan daardoor stevig in het leven. Evenwichtige personen presteren beter, ze zijn flexibeler, hebben een groter uithoudingsvermogen en ervaren meer plezier in leven en werk. Daar heb je persoonlijk en zakelijk baat bij, want ook je omgeving raakt daardoor beter in balans. inZélesta kan je helpen die positieve dynamiek in het leven bewust te ontwikkelen en dit werkt ook preventief. Zodra je die zeurende hoofdpijn of zelfs een burnout weer voelt naderen maak je de omslag, voordat het te laat is, zoals vroeger. Als je na een tijdje geleerd hebt om bewuster te zijn op je lichaam en weet hebt van je behoeften, talenten en valkuilen, verbreedt  dit je levensweg. Zo kunnen nieuwe klachten of depressies voorkomen worden en kom je terecht in stralende levensenergie. Dan is er nog de overvloed aan nieuwe ontwikkelingen en veranderende omstandigheden waar wij thans mee te maken hebben. Het kan allemaal te veel worden. Die voortdurende druk in de samenleving, de werkoverlast, eindeloos achter een scherm hangen, maken dat je het niet meer kunt opbrengen om aan jezelf te werken. Je loopt vast en je lichaam reageert met signalen: pijn en/of ziekte.                                   

vogelmelk

Alle ziektes zijn het gevolg van psycho-emotionele problemen, die vastgeslagen zijn. De oeroude Chinese geneeskunde is gebaseerd op deze ervaring. De Westerse medische research onderkent het fenomeen inmiddels wel; onze artsen werken echter nog steeds aan bestrijding van de klachten i.p.v. aan de oorzaak. 

Hoe kan inZélesta je helpen bij deze transformatie- zodat je jezelf kunt helpen? Lees verder op de sitof klik op behandelingen voor een overzicht om snel in een nieuw élan terecht te komen.  

 


Copyright © 2014. All Rights Reserved.