Get Adobe Flash player

Hulp bij lichamelijke of geestelijke klachten


Ken je het gevoel op een rotonde rond te draaien en niet vooruit te komen met je leven? Blijven ziekte of emotionele problemen, zoals twijfels en angsten, je leven beheersen? Kun je niet in actie komen? Er is niet zo heel veel voor nodig om je innerlijke houding te verbeteren en je uitstraling te verhogen. Dit heet energiewerk. Het verhoogt je levensenergie, dwz. dat je je vrij en ongestoord door oude overtuigingen kunt gaan bewegen. Je uitstraling wordt frisser, opgewekter en vooral positief.
vermoeidheid

Effectiviteitsverbetering
Door te focussen op mogelijkheden in plaats van belemmeringen leer je over je eigen drempels te stappen. Herkenning van gedrag en de ermee verbonden onbewuste overtuigingen leveren een schat aan informatie op over iemands functioneren. Bijvoorbeeld hoe je gewend bent beslissingen te nemen: kop of munt?
Bij grote werkdruk, haastige levenswijze en onbewuste, te hoge verwachtingen van onszelf, kan de balans doorslaan naar stress, slapeloosheid, zich onprettig en neerslachtig voelen. Als deze situatie te lang aanhoudt kan dit zelfs tot ziekte leiden.

In de huidige stressvolle maatschappij  is het geen wonder, dat heel veel mensen mentaal en lichamelijk uitgeput raken of in een crisis terecht komen. Het inzicht dat je onbewust je eigen belemmeringen steeds weer uitleeft, is de oprit naar verbetering van die situatie en het hervinden van je kracht. 

Bewustwording

Als je eenmaal besloten hebt dat je het roer om wilt gooien, kunnen we vrij snel in kaart brengen waar je sterke en zwakke kanten liggen, welke verlangens er zijn, hoe je in het heden optimaal kunt functioneren. Bewustwording is het begin van verandering en groei, dus je begint al meteen met het veranderen van je koers.

         ---  "Het inzicht van één ogenblik is soms evenveel waard als de ervaring van een heel leven." Oliver Wendell Holme. ---

 

Energiewerk berust op korte gesprekken en aanvoelen, inzicht en vervolgens een holistische

Go-Create

aanpak. Het heeft nl. effect op je lichaam en je mentale gestel. Voor alle psycho-emotionele klachten kan Energiewerk helpen om je energieveld te reinigen o.a. via het Stromen van energie,  en bloesem- of mineralenremedies dienen ter ondersteuning van het proces. De fijne etherische eigenschappen van deze middelen kunnen de diepere lagen van de geest en bijv. bepaalde organen in het lichaam bereiken. Hierdoor kan je in een aantal weken weer in je kracht en in balans komen, dwz. weer positieve levensenergie uitstralen, zin hebben om te

ondernemen, werken en sporten bijv.

Voor zware situaties zoals relatieproblemen, echtscheiding, reïntegratie 

trajecten, onzekerheid over je functionen, zakelijke dilemma's helpt ernergiewerk prima als ondersteuning. Er ontstaat helderheid en rust. Versterk je potentie voor de toekomst met nieuwe inzichten. Je wilt toch zelf aan het roer van je leven staan?

Download hier de brochure in PDF vorm met meer info.

 

Flower_remedy_KlaproosFlower_remedy_Speenkruid__ZelfvertrouwenFlower_remedy_Wild_peach


Copyright © 2014. All Rights Reserved.