Get Adobe Flash player

Hulp aan dieren, dieren tolk20140207 120647.web

Uit de ervaringen van de laatste paar jaar is gebleken dat ook dieren veel baat hebben bij mijn behandelingen. Als dierentolk leg ik het contact met het dier. Uit de reaktie blijkt de oorzaak van een lichamelijke klacht of vreemd gedrag en hoe deze kan worden verholpen. De problemen kunnen variëren van neerslachtigheid, geen plezier in het leven hebben, tot lichamelijke klachten, net als bij mensen. De lichaamstaal van een dier kan eventueel aanleiding geven om naar een arts door te verwijzen, maar de ervaring heeft geleerd, dat  een simpele handgreep al een reaktie van het lichaam naar herstel of verbetering in gang zet.

De eigenaar weet soms onbewust al wat er loos is, maar vertrouwt te weinig op zijn intuïtie. De communicatieve bandbreedte tussen de beide partijen kan tijdens het consult verder geopend worden.

Dezelfde doorstromingstechniek als voor tweebenige cliënten kan velerlei lichamelijke ongemakken verminderen of verhelpen.  Het stromen met pure energie brengt een betere bloedcirculatie in het lichaam en dus meer vitaliteit. Het verhelpt daardoor plaatselijke klachten en reinigt het energieveld.

Heel praktisch is hierbij, dat het dier niet perse naar de praktijk meegebracht hoeft te worden. Een foto en de aanwezigheid van de eigenaar zijn vooraleerst genoeg om de behandeling te starten, die vervolgens van een afstand voortgezet kan worden (volle maandbehandeling van 2x p.w. à € 70,-). Het contact met de eigenaar verloopt vervolgens via de telefoon, verslagen per e-mail, WhatsApp of sms.

Heeft u ook een hond of kat met problemen? Bellen of mailen kost niks!

Meer informatie  via 06-53392259 of  via e-mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 Case 1 

Afric.Parrot

 

Er was iets helemaal mis met mij en ik had geen zin meer om nog verder te leven. Ik was verdrietig en boos. Ik werd agressief naar mensen, omdat alles mij gewoon teveel werd. Via doorstromen met energie en een paar druppeltjes uit een flesje op mijn veren ging het na 2 maanden veel beter. De mensen bij wie ik woon begrijpen mij beter en ik heb het veel meer naar mijn zin zo.

 

 In de zomer mocht ik een paar keer mee in de tuin. Voor het eerst na 30 jaar weer in een boom! 

 

  Coco 144253.det  Coco 150916.web

 

Remolon Case 2

 Er zat een kankergezwel op mijn rechteroog, daarnaast was ik  in reguliere behandeling ivm een peesontsteking. Na 4  maanden doorstromen met pure energie was het gezwel    verdwenen en het zicht redelijk hersteld in mijn oog.

 Alle ontstekingen zijn genezen en ik heb weer veel plezier in  mijn leven.

 

 

 Case 3

Grace.web

 

 Ik ben al 14 jaar en voelde mij zwak en niet lekker. 

Het vrouwtje wilde weten in hoeverre ik nog plezier in mijn leven heb of dat mijn tijd gekomen was. Nu zij weet, dat ik gewoon door wil gaan zolang mijn poten mij kunnen  dragen,  zijn wij allebei opgelucht. Met een paar druppeltjes van Dorine en  het medicijn van de dierenarts kwam ik er snel weer bovenop.

Na 3,5 maand was het einde toch onvermijdelijk. Gelukkig heb ik nog een plezierige zomertijd gehad.

 

 

 

Jimmy

 

 

 

Case 4

Deze jongen was vreselijk eigenwijs en ongehoorzaam. Eten ging heel moeizaam, brokje voor brokje of helemaal niet. Hij wilde de baas spelen over het vrouwtje: veel aandacht krijgen en niet luisteren.

Er speelde een complex van problemen. Het vrouwtje leerde hém de baas te zijn en hij leerde te volgen. Zo hoort dat in een hondenleven: hij weet weer wat zijn plaats is. Als vanzelf ging het eten ook beter, met meer variatie en vers vlees, ei en groente.


Copyright © 2014. All Rights Reserved.