Get Adobe Flash player

Je bent wat je eetalt

Als we gezond zijn, gaan een hoop dingen in het leven ons gemakkelijk af. Een gezonde levensstijl in combinatie met voldoende beweging zorgt voor meer energie en minder stress. 

Er valt meer te genieten van puur eten, eenvoudige smaak en eerlijke producten. Gebruik minder vet en suiker en ga gewoon wat meer bewegen. Vermijd suiker in de avond, dan slaap je beter.

Neem de tijd voor het bereiden van vers en gezond voedsel. Vermijd kant- en klare producten en voeding met veel toevoegingen en houdbaarheidsmiddelen. Lekker gezond eten komt vers van de bakker, groentenboer en slager, niet uit de fabriek. Bekijk de video (2de segment) van Tros-Radar uitzending 20-2-12 over het "gezondheidsgehalte" van ons moderne voedsel:        http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1241043 

Helaas is de voedingswaarde van ons voedsel in de laatste 4 decennia gedaald door de grootschale produktiemethoden. Als je je steeds maar slap bljft voelen, minder dan normaal aan kunt of in een extreem drukke periode zit, zou je kunnen overwegen om de intake van mineralen en vitaminen te maximaliseren met extra vitaminecombinaties of celzouten. Zie celzouten.

Investeren in je voeding, is investeren in jezelf: je bent wat je eet!                                                                            Als je met je lichaam in beweging komt, volgt de geest vanzelf.

   happyFamily3

Kijk verder voor 2 handige gidsjes over gezond eten bij Literatuur.
 


Copyright © 2014. All Rights Reserved.