Get Adobe Flash player

 

SybeDijkstraZin in leven & werk                                          www.sybedijkstra.com/

Praktijk voor arbeids- en organisatiepsychologie 

Sybe Dijkstra: Onderzoeker, organisatieadviseur, auteur, docent en vooral  "betekenisgever" voor meer zin in leven en werk.

Sybe weet je te raken met zijn byzondere "sprookjes" over bewustzijn, emoties en wijsheid. Zij vormen ook de entree voor onze gezamenlijke stroomavonden op de 10de van elke maand en zijn aan te vragen via het surfbericht dat hij rondstuurt: "Hoe surfen wij door alle turbulenties heen?" 

Elke maand op de 10de organiseren wij samen een workshop "Stromen op 10". Zie Aktiviteiten & nieuws.


altLeefbewust.com                                 www.leefbewust.com/

Dit forum brengt het laatste nieuws en kennis uit zowel de reguliere als uit de alternatieve  geneeskunde, met als doel: kennis delen over voeding, gezondheid, bewustzijn. Het is de hoogste tijd dat de mensen de gezondheid weer in eigen handen nemen. Er zijn tal van natuurlijke oplossingen die het lichaam sterker ipv zwakker maken. Zijn pharmaceutische middelen altijd nodig?

 

 

 

 

 


Sanctuary Ess.web Sanctuary Essentials 

                   De oplossing voor elektromagnetische straling    http://www.sanctuaryessentials.nl/

 


 Bosscherlogowww.bosscherstichting.org/ 

De Bosscher Stichting bevordert wetenschappelijk onderzoek naar klachten op het gebied van de gezondheid welke worden toegeschreven aan het gebruik van lokaal anaesthetica. Er zijn sterke aanwijzingen dat m.n. Articaïne verantwoordelijk is voor een reeks van onvermoede bijwerkingen (bijv. vermoeidheid, voedselintolerantie, spasmen, astmatischebrochitis, borst-, prostaat of nierkanker). Deze video liegt er niet om: http://www.youtube.com/watch?v=icDef6RV_bU.  


altNeem uw gezondheid in eigen hand.       www.medischdossier.org/

Nederlandse uitgave van het Britse "What doctors don't tell you." door Lynne Mc Taggart. Biedt de laatste medische inzichten, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Medisch Dossier is een kritisch en posititief magazine voor een gezonde levensstijl en eventuele alternatieven voor reguliere behandelingen. 


 bannerDHT                                            www.dehoogstetijd.info

"De Hoogste Tijd" is een maandelijkse Kritische nieuwsbrief met onderwerpen die worden aangedragen door wakkere burgers en burgerinitiatieven over kwesties die u in de reguliere media meestal niet zult lezen en horen.

Onderwerpen als Aspartaam, de voedsel- en pharma-industrie, vaccinatiebeleid, enz. komen aan bod. Echter ook suggesties om het leven gezonder en vrolijker te maken: dak/balkon tuintje aanleggen, medemenselijkheid, spiritualiteit, creativiteit, enz.

Terra incognita                                           www.detelefoongids.nl/  

Discover the riches & variety of nature
Van Baerlestraat 77, Amsterdam

alt

 

tel. 020-6719364, 06-15345308  E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Mijn favoriete "mineralenschatkist" voor mineralen en edelsten, fossielen en meteorieten.

Deskundigheid en overvloed staan hier voorop.

 

 


 Logo_Stroom                                                                 www.stroom.org

Een praktijk voor natuurgeneeskundige therapie, energetische behandelwijze, coaching en training, opgezet door Drs. Klaasjan Meijlis. Zijn focus ligt op de verbinding met pure en dus positieve energie. Via deze "Vrije energie" blijf je in je eigen kern en van daaruit in je kracht, vrijheid en creativiteit staan.


Copyright © 2014. All Rights Reserved.