Get Adobe Flash player

Reacties van cliëntenLewisia2

 

Dat flesje "Aarde" is geweldig. Bij het schrijven van een artikel liep ik helemaal vast. Na ruiken aan het flesje ben ik van een moeilijke 425 woorden naar een easy 930 woorden gegaan. 

P.H., Amsterdam

 


 

Het is verbluffend, wat deze natuurlijke behandelingen doen. In het begin stond ik er wat wantrouwig tegenover, maar wat er gebeurde heeft mij overtuigd. Voel me weer lekker en ga weer met plezier naar mijn werk.

J.vdH., Almere

 


 

Mijn rugklachten zijn snel overgegaan, na wat druppeltjes die ik moest innemen. Ik ging naar de stroomavonden om te proberen meer rust in mijn leven te vinden. Nu doe ik dat stromen vaak zelf thuis en vind het heel prettig. Het lijkt wel of alles wat makkelijker gaat en er meer tijd is om leuke dingen te doen, waar ik ook weer door ontspan.

T.K., Amsterdam


Onze zoon zat niet lekker in zijn vel en ook het leren wilde niet goed lukken. Na behandeling van Dorine met bloesemdruppels en stroombehandelingen gaat het een stuk beter. Prestaties op school zijn beter en in het algemeen genomen is hij rustiger en meer zichzelf.
Zelf ga ik geregeld naar de stroomavonden en heb daar baat bij. Ontspanning en bewustwording zijn de winstpunten. Ik ben minder gestresst.
E.M., Amstelveen

Ik had al zo lang en vaak last van hoofdpijn en oververmoeidheid, maar wilde geen pillen gaan slikken. Bij het eerste consult kwam de oorzaak op tafel, die in mijn jeugd bleek te liggen- een verkeerde gewoonte. Enekele dagen na het innemen vanhet flesje druppeltjes voelde ik al veel verbetering. Er is meer ruimte gekomen, ik MOET veel minder van mijzelf.

S.R., Utrecht


Er gebeurde iets vreemds in mijn darmen en mijn buik zwol zo op, dat ik weer zwanger leek. Het duurde al een week en de dokter begreep niet waar het vandaan kwam. Ik wist me geen raad meer.

Dorine heeft mij bloesemdruppels gegeven om in te nemen en ze ook op mijn lichaam gedruppeld. Na 2 dagen was mijn buik weer helemaal normaal.

Toevallig had ik de baby bij me tijdens het consult, zij had last van uitslag en vaak boze buien. Dorine smeerde haar armpjes in met Dr. Bach Healing creme. Het kind wilde de tube niet meer loslaten en zette het telkens op een krijsen als we hem terug wilden pakken. Het leek wel of ze zelf zelf voor deze creme koos, die haar ook werkelijk heel goed helpt. Verder deed Dorine 3x een afstandsbehandeling, waarbij ze de baby doorstroomde met energie. Het hielp verbluffend goed en de boze buien zijn over. Ik heb weer een blij kindje!

M.L., Amsterdam


Na het consult uitte ik mijn meningen meer naar mijn werkgever toe 

alt

omdat ik me bewuster ben geworden van mijn kwaliteiten. 

Daarnaast ben ik me meer bewust geworden van mijn "Ik".            

Bedankt,

B.B., Doetinchem

 

 

 

 


Copyright © 2014. All Rights Reserved.